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어느날 microsoft homepage에 뜬 내 시선을 확잡은 제목.

아보카도를 빨리 익게 하는 법!!

아닛!! 안그래도 약의 부작용 때문에 아보카도를 거의 매일 먹어야 하는 사람으로서 이런 꿀팁이 있었다니!

바로 클릭하고 보았다.

1. 아보카도를 2분만에 익게 하는 방법

아보카도 씨를 빼고 전자렌지 사용가능한 렙에다가 둘둘 말아서 전자렌지애 2분간 돌린다.

잡을 수 있을 만큼 충분히 식었으면 둘둘만 아보카도를 더이상 익지 않게 찬물에 담근다.

그다음에 요리하면 됨.

2. 알루미늄 호일에다가 아보카도를 통째로 둘둘 만 다음 95ºC오븐에 10분간 익힌다. 

근데 이 방법은 아보카도가 정말 단단하다면 1시간까지 걸릴 수 있고, 10분 익혔는데 충분히 익지 않았으면 충분히 익을 때까지 5분마다 체크해야 한다는 거.)

위에 두 방법은 아보카도를 자연적으로 익히는게 아니라 열로 익히는 것이기 때문에 맛이 살짝 달라질 수 있음. 그래서 진짜 아보카도가 필요하고 아보카도만 사용해야 되는 요리에 사용하는 것이 좋다고 한다. 

3. 당장이 아니라 하루나 이틀만에 아보카도를 익히고 싶다면 볼이나 종이 봉투에 사과나 바나나와 함께 실온에 두면 에틸렌 가스가 나와서 세포벽을 허물고 녹말을 당으로 변화 시켜 평소보다 빨리 익게 됨.

 

보태기: 아보카도 보관하는 방법

아보카도는 실온에서 충분히 익을 때까지 뒀다가 익으면 냉장고에 넣을 것. 익은 후에는 냉장고에서 1~3일까지 두고 먹을 수 있음!

※ 기사원문과 출처 아래 참조

How to ripen avocados quickly

How much of a time crunch are you in? Do you need the avocado ready for dinner in a few minutes? Do you want to have it with tomorrow’s lunch? Or maybe you want it for your weekend guacamole. Whatever the case, there are tricks for all time frames.

A ripe avocado in just two minutes?! Yes, it is possible, thanks to this Taste of Home hack for how to ripen avocados. Cut it in half vertically and remove the pit. Wrap each half in microwave-safe plastic wrap. Microwave on high for two minutes. When they’re cool enough to hold, run the wrapped avocados under cold water so they stop cooking.

Here’s another trick: Wrap the uncut fruit in tinfoil and bake on a baking sheet at 95˚C for ten minutes. (Disclaimer: If your avocado is too hard, it could take up to an hour for it to soften. Check every five minutes if it’s not ripe in ten.) Then remove your newly softened avocado. Leave it in the fridge for a few minutes to cool down.

A note of warning though: this method can slightly affect the taste of the avocado, so it’s best to use only when necessary, and preferably where the avocado is only one component of a dish.

If you need the avocado ready in one to two days, try placing it into a bowl or a paper bag with an apple or banana. Poke holes in the bag with a toothpick and leave it at room temperature. All of these fruits produce something called ethylene gas, which softens fruit by breaking down the internal cell walls and turning starch into sugar.

The obvious and simplest way to ripen an avocado is to just allow it to happen naturally by letting it sit on the counter for a few days until it’s ready.

 

How to store avocados

Make sure you don’t just throw your avocados in the fridge (along with these other foods that shouldn’t go in your refrigerator), because they’re best kept at room temperature. But on the contrary, if your avocado has reached perfect ripeness, you can throw it in the fridge to slow down the ripening process, making it last approximately one to three days.

Now that you know how to ripen avocados at home, brush up on these other food storage guidelines that’ll help keep your food for longer.

 

Source: RD.com

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